Appartementen

Wanneer je appartementen boekt in plaats van hotels dan zijn er een aantal verschillen waar je rekening mee moet houden. Zo kan je bij een een hotel volpension, ontbijten, lunchen en dineren. Bij een halfpension kan je ontbijten en kiezen of je wilt lunchen of dineren. Als je kiest om in een appartement te verblijven dan heb je beschikking tot je eigen keuken en moet je zelf alles klaar maken.

Als je goedkoop op reis wil dan kan je kiezen voor een appartement. Je kiest zelf wat je per dag uitgeeft aan eten en drinken. Ook als je te maken hebt met kleine kinderen of allergieën is het handig om te kiezen voor een appartement. Op deze manier kan je zelf controleren wat er in je eten zit.

De ruimte in een appartement is doorgaans wat groter. In een hotel heb je beschikking tot een badkamer en een slaapgedeelte. In appartementen krijg je wat meer ruimte om te ‘leven’. Ook zijn er appartementen met meerdere kamers zo kan je makkelijk met de hele familie of vriendengroep in een huis verblijven zonder dat je opgesplitst bent in verschillende kamers.

Appartementen