Jerez De La Frontera

Op stedentrip naar Jerez de la frontera

 

De meeste mensen hebben wel van Andalusië gehoord. Deze mooie streek in Zuid-Spanje wordt veel bezocht door toeristen, vanwege de prachtige steden die de streek rijk is en vanwege het weer dat bijna altijd goed is vanwege het warme klimaat. Er zijn een aantal grote steden in Andalusië die bekend zijn bij toeristen, zoals Malaga, Sevilla en Granada, maar ook de kleinere steden in Andalusië zijn absoluut de moeite waard. Eén van die kleinere steden is Jerez de la frontera: een relatief kleine gemeente in het zuiden van Spanje. Deze stad is een leuke bestemming voor een stedentrip van een weekend. Er is genoeg te doen en genoeg te zien!

Leuke bezienswaardigheden in Jerez de la frontera

Jerez de la frontera mag dan kleiner zijn dan de grote trekpleisters van Andalusië, zoals Malaga en Sevilla, maar dit maakt de stad niet minder leuk. In de stad is er van alles te doen. Jerez de la frontera staat bekend om haar sherry, om paarden en om de flamenco. Zo mag het proeven van sherry in bijvoorbeeld Bodegas Tio Pepe niet overgeslagen worden tijdens uw citytrip naar Jerez de la frontera. Hier kunt u niet alleen heerlijke sherry’s, maar ook heerlijke wijnen proeven van druiven die rondom de stad worden verbouwd. En gaat u op stedentrip naar Jerez de la frontera? Dan mag u niet vergeten dat deze stad bekend staat als de flamencostad van Spanje. Een bezoekje aan een Spaanse club hoort dan ook echt bij een bezoek aan deze mooie stad. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een auto te huren, zodat u niet alleen de stad zelf, maar ook de omgeving rondom Jerez de la frontera kunt bewonderen.

 

Een citytrip boeken naar Jerez de la frontera

Als u besluit om een weekend naar Jerez de la frontera te gaan, is het slim om ruim van tevoren uw weekend te boeken. Op deze manier kunt u nog profiteren van de vele aanbiedingen die er zijn voor verblijven in Jerez de la frontera. Of u nu kiest voor een appartement in de stad of een knusse bed & breakfast… het is er allemaal! Houd de aanbiedingen goed in de gaten, zodat u kunt profiteren van een goedkoop verblijf in deze mooie stad in het zuiden van Spanje.