Malaga

Een weekendje weg naar Malaga

 

U hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de Spaanse stad Malaga, gelegen in het zuiden van Spanje in de streek Andalusië. Het is niet voor niets dat Malaga vaak genoemd wordt als mensen het hebben over een stedentrip. Malaga is namelijk dé ideale vakantiebestemming voor een heerlijk weekendje weg. Met een goedkope vlucht en een aanbieding voor een fijn verblijf in Malaga, hoeft een citytrip naar deze Zuid-Spaanse stad helemaal niet veel te kosten en kunt u genieten van zon, zee en strand. Lees gauw verder wat u allemaal kunt verwachten van deze fijne stad!

 

Wat heeft Malaga u te bieden?

Malaga is een stad die u absoluut eens bezocht moet hebben. De stad heeft genoeg te bieden, maar is klein genoeg om ook voor een weekend te bezoeken. U kunt genieten van het strand en de zee, maar ook kunt u cultuur snuiven in de vele musea die de stad rijk is. Houdt u van architectuur en geschiedenis? Dan mogen een bezoekje aan het Alcazaba de Málaga, het Roman Theatre en de Málaga Cathedral niet ontbreken in uw planning! Wilt u de omgeving rondom Malaga ook bekijken? Huur dan een auto! Zo kunt u niet alleen de stad zelf, maar ook de natuur om de stad heen bewonderen. Dit is absoluut de moeite waard.

 

Een goedkope stedentrip

Een citytrip naar Malaga kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Er zijn echter genoeg goedkope vluchten naar Malaga als u boekt bij goedkopere airlines. Ook als u de aanbiedingen in de gaten houdt voor bed & breakfasts en appartementen in Malaga, kunt u voor een lage prijs een fijn verblijf boeken voor uw weekend in Zuid-Spanje. In Malaga zelf hebt u weinig nodig om een fijne tijd te hebben. Malaga ligt aan zee, wat betekent dat u gratis kunt genieten van het strand en u op die manier heerlijk kunt ontspannen. Klinkt dat niet goed?

 

Heerlijk ontspannen in Malaga

Bent u op zoek naar een fijne bestemming voor uw stedentrip? Ga dan naar Malaga! U kunt een goedkope vlucht boeken via één van de vele goedkopere airlines, zodat u al voor een zeer lage prijs in Malaga zit! Ook zijn er in Malaga vele appartementen en leuke bed & breakfasts waar u prima een weekend kunt doorbrengen. In Malaga is er genoeg te doen, te beleven en te zien. Boek dus nu uw citytrip en geniet van deze schitterende, eeuwenoude stad!