Reisverzekering

reisverzekeringEen ongeluk zit in een klein hoekje, maar als je niet goed verzekert bent kan een ongelukje voor een dure rekening zorgen. Voorkom dit door altijd goed verzekerd op reis te gaan. Er zijn twee soorten reisverzekeringen bij veel verschillende verzekeraars beschikbaar. Zo is het mogelijk om een kortlopende en doorlopende reisverzekering aan te vragen.

Kortlopende reisverzekering

Bij een kortlopende reisverzekering is voor veel mensen een goede optie wanneer ze minder dan 21 dagen per jaar op reis gaan. Let wel op dat doorlopende reisverzekeringen vaak goedkoper zijn dan kortlopende reisverzekeringen. Bij twijfel vergelijk dan altijd de beide verzekeringen.

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering sluit je af als je langer dan 21 dagen op reis gaat of meerdere keren in een jaar naar het buitenland gaat. Het voordeel van een doorlopende verzekering is dat je net steeds een kortlopende verzekering hoeft af te sluiten. Het is dus mogelijk om altijd op reis te gaan zonder te hoeven na denken over een reisverzekering.

Vergelijken van verzekeringen

Vergelijk altijd verzekeraars en de kortlopende en doorlopende verzekering met elkaar. Kies voor de verzekering die het beste bij jou wensen past. Bij verschillende maatschappijen kan je reisverzekeringen met elkaar vergelijken.

Heb je vragen over reizen in Andalusië neem dan contact met ons op. Houdt spain andalucia in de gaten voor het laatste nieuws omtrent reizen in deze regio.