Reizen

Reizen naar Andalusië begint met het bepalen naar welke plaats of plaatsen je wilt gaan. Het gebied is opgedeeld in acht provincies: Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Jaen, Malaga en Sevilla. De grootste stad in Andalusië is Sevilla. Andalusië is ongeveer 87.268 km2, in dit gebied vind je onder meer het Sierra Nevada gebergte waar je ook het meest zuiderlijke ski resort van Europa kan vinden.

Auto huren

Het is mogelijk om relatief goedkoop een auto te huren en Andalusië in een auto te ontdekken. Rondreizen met een auto kent veel voordelen. Zo kan je goedkoop en snel op verschillende plekken in Andalusië komen.

Luchthavens

In deze regio bevinden meerdere grote steden die een luchthaven hebben. Voor mensen die in deze regio op vakantie is dit natuurlijk heel handig. Vanaf de Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven gaan er wekelijks meerdere vluchten naar een van deze luchthavens.

Rondreizen

Andalusië is zeer geschikt voor het maken van een rondreis. Er zijn veel plaatsen die een bezoek waard zijn. Je kunt deze plaatsen natuurlijk bezoeken middels een rondreis of stedentrip. Verken deze regio door met je auto van plaats naar plaats te rijden.

Vliegtickets

Analusië is het gebied van de witte dorpen, zon, zee en strand. Vanwege de prachtige steden als Sevilla en Granada is Andalusië erg beroemd geworden. Hierdoor is het aanbod van vluchten naar Andalusië enorm. Het hele jaar door vliegen een heleboel toeristen naar deze toeristische Spaanse steden.