Ronda

Een heerlijk weekend weg naar het Spaanse Ronda!

 

Ronda is een opvallende stad in het zuiden van Spanje. De stad ligt in de streek Andalusië en telt ruim 36 duizend inwoners. Ronda staat bekend om haar rustige sfeer en het bergachtige gebied waarin de stad ligt. De rivier de Guadalevín geeft de stad een speciaal karakter. De rivier loopt dwars door het midden van de stad en splitst de stad in twee delen. De rivier heeft een diepe kloof uitgesneden, waardoor de twee delen van de stad op een opvallende manier van elkaar gescheiden worden.

Wat u niet mag missen als u in Ronda bent

Als u op stedentrip gaat naar het mooie Ronda, zijn er een aantal zaken die u niet mag missen. Het belangrijkste en misschien wel mooiste aan de stad Ronda, is de rivier de Guadalevín die een diepe kloof heeft uitgesneden en hiermee de stad op natuurlijke wijze in twee delen opdeelt. Over deze kloof zijn drie bekende bruggen gebouwd. Een bezoek aan Ronda is niet mogelijk zonder dat u deze bijzondere kloof en de drie prachtige, karakteristieke bruggen heeft bewonderd! Hoewel u in Ronda zelf kunt u natuurlijk genieten van een gezellige sfeer, lekker eten en mooie architectuur, kunnen wij het u zeker aanraden om een auto te huren tijdens uw stedentrip in Ronda. Als u een auto huurt, kunt u makkelijk een bezoek brengen aan het berggebied rondom Ronda en het schitterende Zahara-El Gastor reservoir dat vlakbij Ronda gelegen is.

Uw verblijf regelen in Ronda

 

Hoewel Ronda een stadje is waar genoeg plekken zijn om te verblijven, is het verstandig om uw verblijf te boeken ruim voordat u gaat genieten van uw stedentrip. Dit is niet alleen leuk omdat u kunt genieten van de voorpret, maar u kunt op deze manier ook het beste profiteren van aanbiedingen in Ronda. Er zijn veel appartementen en bed & breakfasts in Ronda die, als u ruim van tevoren uw verblijf bij hen boekt, leuke aanbiedingen hebben. Zo is een weekend in Ronda niet alleen leuk, maar ook goedkoop!

Boek snel uw citytrip naar Ronda!

Wilt u genieten van een prachtige, zuid-Spaanse stad die alles te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur en sfeer? Boek dan nu uw stedentrip naar Ronda! Als u op tijd boekt, kunt u profiteren van de vele aanbiedingen voor uw verblijf in een appartement of bed & breakfast in Ronda. Zo kunt u nu alvast uitkijken naar uw weekendje weg naar deze prachtige stad!