Rondreis

Ervaar de veelzijdigheid van Andalusië  door een rondreis door deze regio te maken. Andalusië heeft indrukwekkende bezienswaardigheden, sfeervolle winkels en prachtige stranden te bieden. De regio is niet te uitgestrekt hierdoor zijn de verschillende steden goed bereikbaar per auto.

Rondreis door Andalusië

Andalusië is zeer geschikt voor het maken van een rondreis. Er zijn veel plaatsen die een bezoek waard zijn. Je kunt deze plaatsen natuurlijk bezoeken middels een rondreis of stedentrip. Verken deze regio door met je auto van plaats naar plaats te rijden!

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Andalusië te gaan. Je kunt een vlucht boeken naar één van de grote steden. Dit is één van de mogelijkheden. Een ander mogelijkheid is om de reis met de auto te maken. Heb je geen auto in je bezit? Geen probleem! Huur nu snel een auto.

Om een leuke en onvergetelijke rondreis te maken, kun je vanuit Nederland eerst via Frankrijk reizen. Hier kun je bijvoorbeeld in het schitterende plaatsje Macon verblijven. Vervolgens kun je door reizen naar Spanje. Bij de aankomst in Spanje kun je door rijden naar Barcelona. Wellicht kun je hier een aantal dagen verblijven. Vervolgens rij je verder naar Andalusië! Je kunt ervoor kiezen om vanuit Valencia naar Granada te reizen. Dit duurt ongeveer 5 uur. Hier kun je een bezoek brengen aan het Alhambra. Vanuit Granada rij je door naar Malaga. Dit is ongeveer 1,5 uur rijden.

 

Dé bezienswaardigheden van Andalusië

Andalusië heeft zo veel te bieden dat het onmogelijk is om alles in één rondreis te bezoeken. Jerez, Ronda, Sevilla en Cardoba zijn dé hoogtepunten van deze regio. Tussen Jerez en Ronda kun je langs de witte dorpjes rijden. In Jerez heb je ook de mogelijkheid om de bekende Spaanse rijschool te bezoeken.  In Sevilla is de beroemde kathedraal de Giralda een must see! Ook het bekijken van de twee wereldtentoonstellingen is zeker aan te raden. In Cardoba heb je de kans om de Mezquita te verkennen!

Boek de leukste rondreizen naar Andalusië

Je moet zeker niet wachten om een onvergetelijke ervaring te beleven in deze regio. Als je een rondreis wilt beleven met begeleiding van een ervaren gids en een uitgebreide programma, boek dan nu snel een rondreis naar Andalusië!